لزوم ترغیب جوانان به حضور پرشور در انتخابات/دولت جوان و نقلابی از تمامی ظرفیتهای کشور برای رفع مشکلات بهره میبرد
حجت الاسلام محمد فولادی رئیس تبلیغات اسلامی بندرلنگه به نقش کلیدی و اساسی دانشجویان و دانش آموزان واجد الشرایط جهت مشارکت در انتخابات اشاره و اظهار کرد: شرط سنی حضور در انتخابات نیز ۱۸ سال تمام لحاظ شده تا به این ترتیب نسل جوان کشور از جمله دانش آموزان بیشتر بتوانند حضور پیدا کنند.
وی افزود: در انتخابات ۱۴۰۰ برای حضور جوانان، دانش آموزان و دانشجویان و مردم می بایست دو کار انجام داد؛ ابتدا از این قشر که جمعیت بالایی هم دارند بخواهیم تا در این اتفاق حضور فعالی داشته باشند و دیگر اینکه از آنها بخواهیم که انتخاب افراد را با دقت انجام دهند تا افراد واجد شرایط در شوراها و ریاست جمهوری انتخاب شوند.
رئیس تبلیغات اسلامی بندرلنگه به راهکارهای ترغیب جوانان برای حضور در انتخابات اشاره کرد و گفت: به جوانان و دانشجویان متذکر شویم که حضور در انتخابات یک وظیفه دینی است و مانند نماز و روزه واجب شرعی است. مورد دیگر اینکه آنها باید بدانند که مشارکت در انتخابات واجب قانونی است زیرا ما نظام جمهوری اسلامی را قبول کرده ایم، قانون اساسی داریم و این قانون اساسی اگر بخواهد فعال و عملی باشد شرط آن این است که مردم در صحنه های مختلف حضور داشته باشند.
فولادی در ادامه تاکید کرد: بنابراین باید به مشروعیت توجه داشته باشیم و در مورد مقبولیت افرادی که قرار است انتخاب شوند و انتخاب کنند، اهتمام ورزیم تا افراد مقبول و مشروع انتخاب شوند. می بایست در مراکز علمی، میزهای ارزشیابی و ارزش سازی راه اندازی شود، ارزش ها را پرورش دهیم، خواسته ها را مطرح و راهحل ها را بازگو کنیم تا بتوانیم از ظرفیت کشور برای تعالی آن استفاده کنیم.
رئیس تبلیغات اسلامی بندرلنگه به منویات مقام معظم رهبری درخصوص روی کار آمدن دولت جوان و انقلابی اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن، انقلابی و جهادی در عرصههای مختلف تأکید کرده و در بیانیه گام دوم انقلاب هم بر این مهم صحه گذاشتند؛ البته بارها ایشان تاکید کردند که منظورشان از جوانگرایی؛ تاکید بر سن آنها نبوده و روحیه با نشاط را ملاک قرار دادهاند؛ اما همچنان در آستانه انتخابات آینده ریاست جمهوری شاهد هستیم که نامهایی به عنوان نامزد انتخابات مطرح میشوند که شاید در همان نگاه اول سن و سال کم آنها مشهود است.
وی ادامه داد: منظور از واژه «جوان» در دولت جوان حزباللهی؛ دولتی برخوردار از روحیه جهادی، با نشاط و پرتلاش و دارای انگیزه جهت حل مشکلات کلان کشور است. چنین دولتی در بزنگاههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بینالمللی به جای بهانهتراشی برای فرار از مسئولیت، از تمامی ظرفیتهای موجود کشور و محیط پیرامونی آن برای رفع موانع حرکت نظام جمهوری اسلامی به سمت اهداف مادی و معنوی خود، بهره میبرد.
فولادی خاطر نشان کرد: باید توجه داشت که در منطق سیاسی مقام معظم رهبری، جوانگرایی در تقابل با شایستهسالاری نیست. نباید با تاکید بر جوانگرایی، شایستگان را حذف کرد و یا امور را به دست جوان کمتجربهتری سپرد که فاقد شایستگی و تخصص لازم برای پیشبرد امور کلان کشور هستند. بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شایسته و دارای صلاحیت است و باید نسبت به این شاخص دقت لازم را داشت تا نسخه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدی بیشتر منتهی نشود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0